Wat reinigen wij voor u

Als speciaal-stomerij reinigen wij bijna alles: van allerhande kleding tot gordijnen en dekbedden. Kortom, al uw kleding en woningtextiel. Daar zorgen wij heel goed voor!

Door onze jarenlange expertise zijn wij bekend geworden als ‘special’ stomerij voor allerhande stoffen en hun toepassingen. Voor ieder artikel wordt de beste reinigingsmethode gekozen.

Zo zijn wij thuis in de moderne (kunst)stoffen waarin de nieuwste technieken worden gebruikt, zoals outdoor en skikleding, maar hebben wij ook de vakkennis in huis om authentieke stoffen zoals wol, mohair, zijde op de juiste manier te reinigen.

Ervaar het gemak

Per aangeboden artikel wordt door ons gekeken wat de beste reinigingsmethode is. Dit hangt samen met de stofsoort en de aard van de vlekken. Gekozen wordt voor de meest veilige, professionele en duurzame manier van reinigen.

Binnen 2 dagen klaar

Uw kledingstuk en woningtextiel zijn altijd binnen 2 dagen klaar, maar op verzoek kan het altijd met voorrang behandeld worden. Gordijnen en dekbedden zijn meestal na 1 dag gereed.

Online-Stomerij door heel Nederland

Ook buiten de regio Haarlem blijkt de vraag naar onze diensten groot. Met de Online-Stomerij verzorgen wij professioneel uw bankhoezen, gordijnen & vitrages, donsjassen en dekbedden door héél Nederland.