stomerij sassen overig

Overig

Wat reinigen wij nog meer voor u?

stomerij sassen overigAls speciaal-stomerij reinigen wij bijna alles: van allerhande kleding tot gordijnen en dekbedden. Kortom, al uw kleding en woningtextiel. Daar zorgen wij heel goed voor!

Naast de specifieke producten die als artikel beschreven zijn reinigen wij bijvoorbeeld ook:

  • Buitentextiel: in de zomerperiode staan de tuinmeubels permanent buiten om zoveel mogelijk van het buitenleven te genieten wanneer het kan. Maar op de duur worden de tuinkussens toch smoezelig. Deze hoezen kunnen heel goed gereinigd en ook weer water- en vuilafstotend gemaakt. Niet alleen weer heerlijk om van te genieten, maar de reiniging verlengt de levensduur van de hoezen. Ook voor het reinigen van ander buitentextiel, bijvoorbeeld bekleding van boten, caravans, parasols etc. kunt u bij ons terecht.
  • Leer en suède: Wij verzorgen ook leer en suède kleding; Dit doen wij in samenwerking met een gespecialiseerd leerreinigingsbedrijf. Leer en suède zijn immers huidproducten. Reiniging van deze producten vergen weer geheel andere machines, vloeistoffen en expertise. Het reinigen van leer en suède duurt minimaal 1 week.
  • U heeft een geheel ander product? We staan u graag te woord en hopen u van advies en dienst te kunnen zijn.