Onze reviews

Stomerij Sassen & Online-Stomerij.nl krijgen van klanten een totaalscore van 9.8.
Al meer dan 120 klanten van Stomerij Sassen & Online-Stomerij.nl hebben per e-mail óf via Kiyoh een beoordeling geven.

Zelf een review achterlaten? Dat kan via Kiyoh of ons formulier op de website..

Perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service! Binnen een week waren mijn stoelhoezen weer zo goed als nieuw terug, met een briefje over hoe ze waren behandeld. Ook het feit dat ik per ongeluk een hoes minder had verstuurd werd vanuit Online Stomerij zelf gecorrigeerd met een terugbetaling zodra ze t zelf hadden waargenomen, met een emailtje om dit aan te geven. Top Service!

Geweldige service & uitstekend gereinigd bank hoezen

Geweldige service, contact was meer dan prima! Makkelijk in te vullen Online opdracht en postNL komt doos ophalen & brengen .( optie die je zelf in kan vullen) Mijn Linteloo bank is weer als nieuw..zelf het binnen kussen van de chaise lounge kon worden gereinigd..heel blij mee! Ik had blijkbaar te veel ingevuld aan te reinigen artikelen ( en betaald)en kreeg hier een telefoontje over..te veel betaalde bedrag is netjes terug gestort!! Tevreden klant hier !!

Perfect van start tot finish!

De hoes van ons hele mooie 2-zits love-seat bankje en de bijbehorende kussens waren niet meer toonbaar; na reiniging is de bank weer als nieuw: ongelooflijk goed werk!

Mijn bankhoezen weer heel erg schoon!

Al jaren laat ik eens per 2 jaar mijn lichtbeige bankhoezen stomen bij Online- Stomerij. Altijd goede service, afhandeling gaat supersnel en het belangrijkste: mijn wollen hoezen zien er weer als nieuw uit. Heb ooit een andere stomerij gehad en daar werd het echt niet zo schoon als hier. Ook handig dat ze het komen halen en brengen. Echt een aanrader!

Communicatie verliep helder

Gordijnen laten stomen….resultaat is fantastisch..niet gekrompen en ook vet vlekken zijn door extra behandeling verdwenen. Communicatie verliep helder en de afspraken werden nagekomen. Een dikke pluim voor dit bedrijf!!

Een dikke pluim voor dit bedrijf!

Gordijnen laten stomen….resultaat is fantastisch..niet gekrompen en ook vet vlekken zijn door extra behandeling verdwenen. Communicatie verliep helder en de afspraken werden nagekomen. Een dikke pluim voor dit bedrijf!!