stomerij sassen over ons header

Stomerij Sassen, sinds 1964

Stomerij Sassen is hét professionele textielreinigingsbedrijf in Haarlem sinds 1964. Als tweede generatie staan wij, Leida & Jacques Sassen, reeds 30 jaar aan het roer. Met een team van zeer betrokken medewerkers bedienen wij een grote trouwe klantenkring. Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Vooruitstrevendheid en vernieuwend met aandacht voor de wensen van de klant is daarbij onze drijfveer.

We zijn er trots op een heel diverse en uitgebreide klantenkring te mogen bedienen. Van de consument aan de toonbank die zijn pakken weer netjes wil tot aan musea die hun textielcollectie aan ons toevertrouwen.

Aandacht voor de wensen van de klant

Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder speciale apparatuur en deskundigheid. Per aangeboden artikel wordt er door ons bekeken wat de grondstof is, of de stof is veredeld en wat de beste reinigingsmethode is. Wij kiezen altijd voor de meest veilige en optimale manier van reinigen. Wij reinigen met oplosmiddelen in milieuvriendelijke machines die voldoen aan alle wettelijke eisen.

Ook buiten de regio Haarlem bleek de vraag naar onze diensten groot. Om ook deze consumenten vakkundig en snel te bedienen is in 2012 de Online-Stomerij gelanceerd.

Met de Online-Stomerij verzorgen wij professioneel uw bankhoezen, gordijnen & vitrages, donsjassen en dekbedden door héél Nederland.

Sassen beste stomerij van Noord-Holland

1 mei 2014 – De Haarlemse Stomerij Sassen aan de Zijlweg is door de Nederlandse Textielreinigingsbranche uitgeroepen tot beste stomerij van Noord-Holland. Daarnaast veroverde het bedrijf landelijk de 2e plaats in de competitie om de NETEX Marketing Jaarprijs 2014. Lees het volledige persbericht › (nieuw venster, pdf, 122kb)

Netex Kwaliteitsgarantie & milieucertificaat

Stomerij Sassen heeft het milieucertificaat 2019-2021 en voldoet aan alle wettelijke milieueisen en aanvullende voorwaarden zoals gesteld in het Eisenstellend Document van Netex.
Ook heeft Stomerij Sassen het NETEX kwaliteitsgarantie.

Mooie kleding vraagt om goed onderhoud: Stomerij Sassen helpt u daarbij.